palau web

Nits Voramar: The Pretenders

DIUMENGE 16/6, 20.30H 50€
MARINA NORD. Moll de la duana, s/n

The Pretenders estan liderats per la rock model Chrissie Hynde, veu delicada i poderosa per igual, icona femenina del rock amb una distingible presència escènica i moltíssima actitud. Ella i els seus companys lliguen una formació clàssica de quartet amb dos guitarres, un baix i una  bateria: James Walbourne (guitarra i compositor dels darrers àlbums), Dave Page al baix i Kris Sonne a la bateria. Tots quatre formen part d’una banda influent i transcendental dins de la cultura popular que repassarà en directe temes de tota la seua carrera barrejant cançons conegudes per al públic majoritari, altres més alternatives i algun que altre cover. XIMO MARQUÉS

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.