thejayhawks

Música i Lletra: Salvador Sobral

DISSABTE 8/6, 22H. 12€
G.T. XÀTIVA. Acadèmic Maravall, 8 (Xàtiva)

Després de l’últim fiasco eurovisiu el maig passat, arriba al Festival Música i Lletra (MIL) de Xàtiva un músic que va guanyar per a Portugal el famós micròfon de cristall el 2017. Ho va fer amb una cançó sense cap foc d’artifici (“Amar pelos dois”) que se n’eixí dels camins més previsibles i trillats del festival europeu de la cançó. Ara, Salvador Sobral presenta el seu quart disc d’estudi, Timbre, amb onze noves cançons originals en portugués, francés i castellà que inclouen les col·laboracions de la seua germana Luisa Sobral, Barbara Pravi, Silvana Estrada o Jorge Drexler. Un treball vital i optimista que li canta a l’amor coincidint amb la seua recent paternitat. AU

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.