palau web

Mourn

WAH WAH. Campoamor, 52

Mourn gira per València amb el GPS (Girando por Salas), el circuit de concerts que ens obri una finestra d’aire fresc a les bandes emergents d’altres territoris de l’Estat. Curiós adjectiu, emergent, per descriure la banda catalana que ja ha actuat en grans festivals i diferents països, a més d’haver rebut crítiques positives de la premsa musical internacional. El seu quart (quart!) treball, Mixtape, ens presenta huit versions dels grups que les han marcades en la seua trajectòria (Hüsker Dü, The Replacements, Come, Echo and the Bunnymen, dEUS, The Cure…), a més de dues cançons pròpies. Rock jovenívol que destaca per la seua maduresa sonora i la seguretat amb què s’enfronten a l’escenari. CARLES PLAS

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.