MIC. Cicle de Música Instrumental Contemporània

DIVENDRES 3, 10, 17 I 24/6
EXPLANADA BIBL. PÚBLICA. Hospital, 13

A vegades l’instrument és l’indiscutible protagonista.  Aquest és el cas dels concerts del MIC, cicle que torna a plenar de música instrumental l’esplanada de la Biblioteca Pública de València. Aquesta i Rivendel Restobar ens ofereixen enguany quatre propostes més que apetibles per gaudir a l’aire lliure: Duendedé [3/6] donarà  el tret d’eixida amb el seu aire flamenc, on guitarra, flauta travessera i percussió seran els protagonistes junt amb el ball. Hopla Manouche [10/6] ens submergeix en una atmosfera de hot club francés amb les seues guitarres accelerades, el seu violí endiablat i un contrabaix de vertigen. Aromas [17/6] fusiona els ritmes brasilers amb les melodies de l’Orient Mitjà, mentres que MESTIzando [24/6] tancarà el cicle amb el seu ritme salser. GLORIA POZUELO

También te puede interesar…

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.