palau web

Margarita Quebrada + Nawan

DISSABTE 20/4, 11.30H. 8€
VELES E VENTS. Moll de la duana, s/n

Concerts al veles és el nou cicle de concerts que uneix la música amb la mar. Tornen els concerts de dissabte de matí a La Marina de València, i el dia 23 ho faran amb els artistes valencians Margarita Quebrada i Nawan. Margarita Quebrada és el trio musical format per Nacho López, Mikel Cabanes i Guillermo Juan. Al 2023 van presentar el seu EP conjunt amb Xenia, Aleación. El resultat és una mescla de pop fosc, new wave i, com no podia faltar en una combinació musical valenciana, una bona dosi de música remember. Nawan presentarà el seu últim EP Mirar dentro salir fuera, un projecte que recull tot el que ha aprés i viscut al llarg de la seua trajectòria musical, amb un directe carregat de sintetitzadors, disseny de so i melodies amb una visió pop. ALBA NADAL

También te puede interesar…

27 Festival de Jazz de València

DEL JUEVES 20/6 AL SÁBADO 28/7
El XXVII Festival de Jazz de València regresa al Palau de la Música tras cuatro años de ausencia por reforma de sus salas.

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.