LAS BISTECS

DIJOUS 21/12, 22H. 10/12€

LA 3. Pare Porta, 3

«Oh, no! Otra vez Las Bistecs!». La3 és el lloc natural de les creadores de l’electrodisgusting a l’excapital de la Ruta Destroy. Les seues cançons són himnes per als millenials i per al moderneo, una crítica àcida i mordaç al món de l’estètica i la mercantilització de la producció artística i la creativitat. Una mofa a la contemporaneïtat que enganxa a qui més hi combrega. Els seus concerts-performance no cansen, amb només un àlbum han omplit més sales que alguns caps de cartell de la bombolla festivalera. El seu únic treball, Las Bistecs, fa un recorregut per totes les melodies de l’indiemainstream: fàcils i simples, com el món que caricaturitzen. El dijous 21 no us abrigueu en excés, ja sabeu que «el guardarropa siempre es un problema». CARLES PLAS

….

También te puede interesar…

II Tierra Bobal Fest

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/6
Kiko Veneno, Depedro, Travis Birds y Santero i Los Muchachos dins d’un festival que marida música, gastronomia i paisatge.

Tom Jones

DOMINGO 23/6, 22H. 65€
Este año se cumplen 49 años desde que el Tigre de Gales actuara en la desaparecida Sala Bony de Torrent.

Usted señalemelo

DOMINGO 23/6, 20H. 19€
Usted Señálemelo es el trío musical emergente que se ha erigido como una de las últimas revelaciones del indie patrio argentino.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.