La seu

LA BASE. Moll de ponent, s/n

En La seu, la nova exposició de La Base de La Marina, conviuen diverses paradoxes. Està inspirada per les grans catedrals gòtiques i romàniques europees, però l’artista, José Sanleón, és un ateu confés. Això sí, admet que si hi ha un lloc on creure, eixe és la seu. Majestuosa, grandiosa i banyada per la llum que filtren les vidrieres per crear eixe ambient de recolliment que propicia l’oració. Just el que li falta a La Base, un gran espai, sí, però industrial i gelat. Més propici per a les obres de l’artista de Catarroja, que amb peces d’alumini i metacrilat disposades en angle recte, cultivant el minimalisme, recrea catedrals com les de Orvieto i Estrasburg, els òrgans religiosos o les marques que feien els picapedrers sobre els blocs. Sanleón ha deixat la pintura per evocar les seus amb metall i reblons. S.M.

También te puede interesar…

Esther Ferrer

HASTA EL DOMINGO 29/9
La Premio Nacional de Artes Plásticas 2009 nos invita a conocer parte de la obra que ha desarrollado desde principios de los años sesenta.

Els 15 anys d’Equipo Límite

FINS EL DIUMENGE 1/9
Cuqui Guillén i Cari Roig begueren del pop art estatunidenc i l’incorporaren una òptica local, còmica i feminista.

Visiones expandidas

HASTA EL DOMINGO 1/9
La historia no convencional de la fotografía desde principios del siglo XX hasta la actualidad siguiendo un eje temático, no cronológico.

Neo Rural. Utopía o barbarie

DEL SÁBADO 1/6 AL SÁBADO 27/7
Este dibujante referente de la creación independiente cierra la temporada de Lanevera Gallery con dibujos expresivos que no limpian la suciedad.

Pinazo: identidades

HASTA EL DOMINGO 16/2
A través del aspecto inacabado de sus formas Pinazo quiso decirnos que el tiempo altera el curso de las cosas.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.