thejayhawks
Cargando Eventos

Fecha

20 June 2024

HORA

18:00

PRECIO

1.5€ – 2.5€

Western contemporani: El jutge de la forca

20.01.2024 – 29.12.2024
En el marc del cicle dedicat al western de les sis últimes dècades, continuem recuperant títols destacats de finals dels anys seixanta i principis dels setanta, un període que va implicar profundes transformacions en el gènere americà per excel·lència. En les pròximes sessions del cicle estan programats un dels millors exemples de la tendència revisionista (Soldado azul) i el weird western L’or de Mackenna. També es podrà veure l’òpera prima com a director de Clint Eastwood, figura clau de la renovació del gènere i el remake que va filmar John Huston d’El forastero (1940) de William Wyler. Com a guinda, Los vividores, un original western crepuscular en el qual Robert Altman recrea el naixement de la prostitució organitzada en el llunyà Oest.

18.06.24 DIMARTS / 20.15 h
20.06.24 DIJOUS / 18.00 h
El jutge de la forca
The Life and Times of Judge Roy Bean
JOHN HUSTON. EUA. 1972. VOS VAL. Color. 120′. Digital HD.
Int. Paul Newman, Roy Jenson, Victoria Principal, Anthony Perkins, Bennie E. Dobbins, Richard Farnsworth, Jacqueline Bisset, Ava Gardner.
A la fi del segle XIX, un lladre de bancs anomenat Roy Bean busca refugi en un poble a l’oest del riu Pecos, que marca els límits de la civilització a Texas. Després de patir un intent de linxament per part dels seus habitants, tornarà per a venjar-se i autoproclamar-se jutge del lloc.

LOCALIZACIÓN

La Filmoteca

Pl. Ajuntament, 17
Valencia, Valencia 46002 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.