Cargando Eventos
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Sense Madrid. Sen Madrid. Madril Gabe

10 mayo a las 09:30 CEST

Gratuito

Detalles

Fecha:
10 mayo
Hora:
09:30 CEST
Precio:
Gratuito
Categoría del Evento:

Local

Fac. Economía
Av. dels Tarongers, s/n
Valencia, Valencia 46022 España
+ Google Map

La Facultat d’Economia de la Universitat de València acollirà el divendres 10 de maig ‘Sense Madrid. Sen Madrid. Madril Gabe’, una jornada per a conversar sobre la projecció exterior de les cultures d’Espanya en un món global. L’activitat, que s’inscriu al programa Cultura als Campus de la Universitat de València, està organitzada pel grup d’investigació universitari Econcult, amb la col·laboració de l’Observatori Cultural UV i Culturalink.

Al llarg del matí, persones expertes i tècniques d’Andalusia, Canàries, Catalunya, Euskadi, Galícia i Comunitat Valenciana, que gestionen o analitzen els processos d’internacionalització de les seues cultures, junt amb algunes de les persones responsables de la projecció global de la cultura espanyola, es donaran cita en aquesta activitat.

La inauguració, a les 9.30 hores, serà a càrrec de Francisco Muñoz, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València i Pau Rausell, director de l’Àrea de Recerca en Economia de la Cultura i Turisme (Econcult).

Posteriorment, a les 9.50 hores, se celebrarà el primer conversatori amb Lluís Bonet, professor titular d’Economia Pública i director del programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona; Xosé M. Núñez Seixas, catedràtic d’Història Contemporània en la Universidad de Santiago de Compostela i vicepresident del Consello da Cultura Galega, i José Luís Rivero, director artístic de l’Auditori de Tenerife.

A les 11.15 hores, Ester Alba, vicerectora de Cultura i Societat de la Universitat de València, moderarà el segon conversatori, amb Inmaculada Ballesteros, directora de Programación de Acción Cultural Española (AC/E), i Carmen Jordán, directora d’Industrias Creativas ICEX España Exportación e Inversiones.

El tercer conversatori comptarà amb les intervencions de Luis Ben, president de La Comuna del Sur; Irene Larraza Aizpurua, directora general de l’Instituto Vasco Etxepare, i Francesc Felipe, director adjunt d’Audiovisuals de l’Institut Valencià de Cultura (2022-2024) i serà moderada per Tony Murphy, de Culturalink.

Per a finalitzar la jornada, a les 13.00 hores hi haurà un conversatori general perquè els participants i el públic puguen dialogar sobre les qüestions prèviament debatudes durant el dia.

L’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia ací: https://www.uv.es/observatoricultural¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.