Cargando Eventos

Fecha

26 April 2024

HORA

20:00

PRECIO

8€

Sandra Monfort

Tradició i avantguarda. Ancestralitat i modernitat. Tacte orgànic i digital. Caire endèmic i forà. La carrera de Sandra Monfort (Pedreguer, 1992), membre de l’afamat trio Marala, s’ha forjat sobre aquest reguitzell de dualitats. Una dona que sap combinar la tècnica amb la intuïció. Dins de l’abundant verger en què s’ha convertit l’encreuament entre tradició i modernitat a la nostra escena, les combinacions simplement eixerides no haurien de ser suficients. Rescatar el millor del nostre passat per projectar-lo al present i apuntar també al futur requereix coneixement, però també una gran dosi de personalitat i audàcia. Ambivalència, però també un missatge clar. Redissenyar i redimensionar l’argumentari propi.

Niño Reptil Ángel (Hidden Track, 2021) va ser un sensacional debut, però La Mona (Hidden Track, 2023) el supera amb escreix. Són deu cançons que conformen tot el que apuntava fa un parell d’anys. Que converteixen qualsevol indici de promesa en una ferma realitat. És la punxant i rotunda versatilitat de Sandra com a lletrista, compositora i intèrpret el que marca la diferència i situa aquest treball entre els més enlluernadors tractats de música popular contemporània (en tots els sentits) del moment. És un pas de gegant en la trajectòria de Sandra Monfort, i així ho reconeixen els Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que li atorgaren els guardons a millor disc de pop, millor cançó per “Moreneta” i millor disc 2023. També ha estat millor disc de folk per a Enderrock 2023 i ha aconseguit estar en la huitena posició dels millors discs d’arrel-flamenc estatals de 2023 per a Mondosonoro.

Després d’un segon llançament exitós i aclamat per la crítica, Sandra Monfort continua amb la gira de presentació de La Mona, que aquesta vegada arriba al TAMA d’Aldaia, el divendres 26 d’abril a les 20:00h. Una gira que ja l’ha portat a presentar el seu nou directe a la sala Martín i Soler de Les Arts dins el cicle “Les Arts és músiques valencianes” o al seu poble natal, Pedreguer. Concerts als quals va precedir una mini gira de sales que va contar amb el suport d’AIE-Artistas en Ruta i la va portar a ciutats com Madrid, Barcelona, Reus i Saragossa.

El seu és un directe contundent i deliciós que reforça tot allò que l’artista mostra al disc. Un imaginari complet i ple de matisos, un show al nivell de la seua potència escènica: guitarres, veus, electrònica, coreografies i dos músics carregats de talent l’acompanyen. El carisma, la gosadia i les capacitats artístiques de Sandra no fan més que reeixir amb la potència del seu directe.

LOCALIZACIÓN

TAMA

v. de la Música, 11
Aldaia, Valencia 46960 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.