Thejayhawks movil
Cargando Eventos

Fecha

23 June 2024

HORA

12:00

PRECIO

Gratuito

Reutilitzant colors – Recuperant costums

Reciclar, Reduir, Reutilitzar, Reparar i Recuperar, son valors que hui estan molt de moda i que tenen l’objectiu de conscienciar-nos de que hem de canviar la nostra manera de consumir i comprar coses per tal de conservar el nostre planeta.  En la societat dels nostres iaios i iaies, estos valors estaven molt presents, ja que, quan alguna cosa es trencava, es reparava i es tornava a utilitzar. Era una societat que, a diferència de la nostra, consumia menys coses. Des de L’ETNO proposem “REUTILITZANT COLORS – RECUPERANT COSTUMS”, per a transmetre eixa manera de viure respectant el món com a la nostra casa que és. Ens farem de manera artesanal i amb material per a reutilitzar, amb molts colors, un estoig per a donar-li el ús que cadascú vullga. Vols el teu? Les entrades es poden replegar a través del web en l’enllaç de la dreta, a partir del dijous anterior a cada taller.

Organització i forma d’accés:
Tallers destinats a un públic familiar.
Edats: xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys.
Idioma: valencià i castellà.
Entrades disponibles des del dijous anterior a cada taller a través de: www.letno.es
Només es reserva entrada per a xiquets i xiquetes. Les persones acompanyants no han d’agafar entrada. Màxim 2 entrades per reserva.
Cada xiquet o xiqueta haurà d’anar acompanyat/ada per una persona adulta.
La persona encarregada dels tallers arreplegarà els participants en el punt de trobada a les 12.00 hores. En cas que alguna persona no arribe puntual, s’utilitzarà la seua entrada
Important: abans de fer la reserva d’entrades, cal registrar-se en la plataforma si no s’està prèviament

LOCALIZACIÓN

L’Etno

Corona, 36
Valencia, Valencia 46003 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.