Cargando Eventos

Fecha

12 May 2024

HORA

19:00

PRECIO

8€ – 10€

MIL 2024: Esther + Carles Dénia

Salvador Sobral, Nacho Mañó i Gisela Renes, Carles Dénia, Maio, Júlia Colom, Esther, Borja Penalba, Jon Maia i Carles Belda i Sanjosex són els noms de la vuitena edició del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor 2024, que enguany tindrà lloc en sis jornades, espaiades del 12 de maig al 14 de juny. Un any més, la programació del MiL deixa espai a expressions molt diverses de la cançó d’autor, des de les propostes consolidades a les veus més innovadores i les sonoritats més originals. De nou, alguns dels concerts s’agrupen en propostes dobles per oferir al públic l’oportunitat de conèixer nous artistes.

Esther
Després d’un intens any portant als escenaris el seu primer disc, ‘Les cartes que mai vaig cremar’, la jove cantant vinarossenca Esther arribarà a Xàtiva amb el seu directe enèrgic i una veu pròpia i brillant que l’ha situat com una de les grans revelacions de l’actual escena valenciana i una referència per als públics més joves.

Carles Dénia
‘Mussol’, l’últim treball de Carles Dénia, arriba a Xàtiva precedit per bona cosa de premis i nominacions (Premi Carles Santos al Millor Disc de Cançó d’Autor 2023, Premi Ovidi al Millor Disc de Cançó d’Autor i a la Millor Lletra), uns guardons que refermen la incontestable trajectòria del músic valencià. Ara, Dénia ens porta unrecull de poemes fets cançons amb la llibertat interpretativa que li és pròpia. Com un mussol, que en la foscor de la nit aguaita, ha anat a la caça de poemes i melodies en la soledat del seu estudi per crear una obra intimista, plena d’arrels mediterrànies que ara desplegarà les seues ales al MiL.

LOCALIZACIÓN

G.T. Xativa

Académic Maravall, 8
Xàtiva, Valencia 46800 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.