FIDO
Cargando Eventos
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Expociència 2024

11 mayo a las 10:00 CEST

Gratuito

Detalles

Fecha:
11 mayo
Hora:
10:00 CEST
Precio:
Gratuito
Categoría del Evento:

Local

Parc Científic (PCUV)
Catedràtic Agustín Escardino Benlloch, 9
Paterna, Valencia 46980 España
+ Google Map

La Universitat de València (PCUV) preveu rebre més de 4.000 visitants en la setzena edició d’Expociència, la seua jornada anual de portes obertes al Parc Científic, orientada a apropar la ciència a la societat. La jornada, que se celebrarà dissabte 11 de maig, de 10:00h a 14:00h, oferirà un centenar d’activitats dissenyades per a tots els públics i relacionades amb la ciència, la tecnologia i la sostenibilitat.

Mostrar el paper de la ciència i la tecnologia per a fer possible un món sostenible a través de la divulgació i l’entreteniment és la proposta que marca la setzena edició de Expociència, la jornada de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV).

De caràcter gratuït i dirigida al públic familiar, la celebració tindrà lloc en les instal·lacions del Parc Científic i de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, al llarg del matí de dissabte 11 de maig entre les 10:00 a 14:00 hores,  en una cita que desplegarà més de 100 activitats. En l’organització hi ha implicades més de 800 persones, en la seua major part personal investigador dels instituts de recerca de la Universitat de València del CSIC, de centres i departaments de la institució acadèmica i dels professionals de les empreses del PCUV.

El públic podrà compartir experiències amb grans investigadors, com els que treballen en l’Agència Espacial Europea o en el Gran Accelerador de Partícules del CERN, o els qui es dediquen a la conservació de la biodiversitat, l’eficiència energètica i el medi ambient. «La jornada és una oportunitat única d’atracció social i de col·laboració entre les molt diverses entitats que conformen el Parc Científic, amb la divulgació de la ciència a la societat com a eix vertebrador», ha assenyalat Pedro Carrasco, director del PCUV.

Tota la informació de la jornada es troba a la web www.expociencia.org¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.