Cargando Eventos

Fecha

11 April 2024

HORA

13:00

PRECIO

28€ – 56€

Cuina Oberta 2024

Les reserves de la pròxima edició del Festival Cuina Oberta, que se celebrarà de l’11 al 21 d’abril, ja estan obertes. Este esdeveniment convida els amants de la gastronomia a gaudir de menús especials a preus molt atractius en 58 dels millors restaurants de la ciutat i proposa activitats gastronòmiques memorables. Tota la informació està ja disponible en la web del certamen: www.valenciacuinaoberta.com.

Els preus dels menús del Festival València Cuina Oberta seran de 28 euros per al dinar i 36 euros per al sopar (IVA inclòs). Per als menús gurmet: 48 euros (migdia) i 56 euros (sopar). I els menús amb estrela Michelin: 80 euros (migdia) i 100 euros (sopar). Amb una àmplia varietat d’opcions per a tots els gustos: cuina tradicional valenciana, internacional, vegetariana o avantguardista.

A més dels menús creats pels restaurants específicament per a l’ocasió, el Festival oferirà en esta edició experiències úniques com a tastos de vi en Nodus; un menú centrat en Sorolla en el Veles e Vents; cocteleria i visita cultural pel Cabanyal de la mà de La Sastrería; un taller d’orxata amb Món Orxata; una visita a l’horta en Villa Indiano per als més xicotets de la casa; o un taller al costat de María José Martinez de Lienzo enfocat a la cultura de la mel i els principis de l’apicultura.

LOCALIZACIÓN

Varios espacios

Valencia, Valencia España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.