palau web
Cargando Eventos

Fecha

9 June 2024

HORA

18:00

PRECIO

Gratuito

4a Festalger

La primera companyia és @annamateublasco i ens porten ARRÒS.
Aquesta peça ens parla de tots els factors que estan fent que L’Albufera de València desaparegui, amb la intenció de reflexionar juntament amb el públic sobre les mesures que hem de prendre perquè això no succeeixi ni allí, ni en cap altre lloc. La tradició, la naturalesa i el treball en el mitjà agrícola són el suport per a construir un futur millor i sostenible per a totes.

El dissabte seguirem amb la companyia @las.chicas.del.barro i el seu espectacles “Cos(i)ficades»
Un espai per a reflexionar sobre els cossos que habitem. Cossos que ens venen donats, que no hem triat i amb els que estem compromeses a viure tota una vida. Un espectacle que a partir del fang, el circ, la dansa, el teatre, la música en viu i l’humor, ens transporta a un univers on podem parlar sobre el cos sense tabús. Volem trencar amb l’herència d’una societat que ha estat marcada per no validar tots els cossos. Volem reivindicar la bellesa i la diversitat en tots els cossos que habitem.

L’última companyia de dissabte 8 de juny és CIA Arsenika amb “Rapsodia”.
Amb testimonis orals, escrites als arxius de Barcelona i València, les històries d’exili, els poemes de les Sense barret Mª Teresa León i María Zambrano. Exploren ritmes i cançons ibèriques tradicionals, les cançons de l’època, els gestos rituals, l’espiral i moviments pròpies de danses folk i tot això integrant sonoritats electròniques i així des de l’actualitat fer homenatja a les nostres avantpassades.

L’última companyia oficial que ens acompanyara al Festalger 2024 és @antonelladascenzi i ens portara FILS.
La història de Fils és la cerca de relacions en un món on cada persona viu aïllada en la seva condició, en la seva situació, en les seves pors. És un món on els fils poden atrapar-nos així com ajudar-nos a sortir de la solitud, tot depèn de com els utilitzem.

LOCALIZACIÓN

Otos

Otos
Valencia, Valencia España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.