Cargando Eventos

Fecha

8 July 2024

HORA

10:00

PRECIO

105€

EL VIATGE DE LA HUMANITAT A TRAVÉS DE LES PLANTES

Aquest estiu a la nostra escola de vacances viatjarem seguint les pistes que les plantes han deixat en el seu camí evolutiu. Descobrirem el concepte de etnobotànica i la seua vital importància en l’evolució humana. Des d’explorar la importància de les plantes en la nostra alimentació fins a descobrir el seu sorprenent poder curatiu i la seua aplicació en la construcció sostenible, cada dia ofereix una nova i emocionant oportunitat d’aprenentatge. Cada setmana està pensada per a portar als xiquets en un emocionant viatge a través del fascinant món de les plantes. Descobreix la meravellosa aventura de l’etnobotànica a l’escola de vacances de la mà del Gabinet de didàctica del Botànic.

DIES: Del 25 de juny al 2 d’agost (inscripció per setmanes o tot el mes)

HORARI: de 10 a 14 hores.
PREU: 105 € LA SETMANA, 560€ TOT EL MES.
Possibilitat de guarderia de 8.30 a 10h (2,5€/dia) i de 14 a 16h amb servei de pícnic (3€/dia), en el qual els alumnes/as han de portar el seu propi menjar. Disposem de nevera, microones, coberts, etc.

EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys.
El pagament es realitza per transferència abans del començament del curs al compte: bbva es82 0182 0591 7702 0168 6293 concepte el nom del o la menor.
Per a inscriure’s és necessari emplenar el formulari. Una vegada emplenat i en el termini d’uns dies, us confirmarem la plaça amb un email (important, a vegades està en spam).

PROGRAMA
Setmana 1. (del 25 al 28 de Juny)
LLAVORS DE SAVIESA. CONEIXENT LES PLANTES QUE ENS ALIMENTEN.
Descobreix un món de sabors i coneixements en la primera setmana de la nostra Escola d’Estiu! Sota el tema “Llavors de Saviesa: Coneixent les Plantes que ens Alimenten”, els teus fills i filles tindran l’oportunitat d’endinsar-se en el fascinant univers de l’alimentació des de l’arrel.

Setmana 2 (de l’1 al 5 de juliol)
EL PODER CURATIU DE LES PLANTES.
En la segona setmana de la nostra Escola d’Estiu, descobrirem el fascinant món del poder curatiu de les plantes!
Sota el tema “El Poder Curatiu de les Plantes”, els teus fills i filles s’embarcaran en un viatge d’exploració a través de la història de la medicina cereal i les plantes medicinals en diferents cultures. Visitarem la zona dedicada a les plantes medicinals al Jardí Botànic, on coneixerem algunes plantes oblidades però que amaguen poderoses propietats curatives.

SETMANA 3. (del 8 al 12 de juliol)
ELS FONAMENTS DE LA NATURALESA
Benvinguts a la tercera setmana de la nostra emocionant Escola d’Estiu!
Sota el tema “Els Fonaments de la Naturalesa”, ens submergirem en la fascinant història de com les plantes han sigut utilitzades com a materials de construcció i eines des de temps immemorials.

Setmana 4 (del 15 al 19 de juliol)
TEIXINT LA HISTÒRIA
En la quarta setmana de la nostra Escola d’Estiu, ens submergirem en la fascinant història de “Teixint la Història”!
Des de temps remots, l’enginy humà ha donat vida a peces de vestir utilitzant una varietat d’eines i recursos naturals. Durant aquesta setmana, explorarem com les plantes han sigut protagonistes en la creació de tèxtils i cistelleria al llarg de la història.

Setmana 5 (del 22 al 26 de juliol)
EL CULTE A LES PLANTES
En la cinquena setmana de la nostra Escola d’Estiu, honrarem “El Culte a les Plantes”!
Durant aquesta setmana, celebrarem la profunda connexió entre les plantes i la cultura humana, explorant festivals i cerimònies que han marcat la història en diferents cultures al voltant del món. A través de tallers d’art botànic, el nostre alumnat tindrà l’oportunitat d’expressar la seua creativitat mentre explora la bellesa i diversitat de les plantes.

Setmana 6 (del 29 de juliol al 2 d’agost)
NATURALESA EN ACCIÓ
En la sisena i última setmana de la nostra emocionant Escola d’Estiu, ens submergirem en la “Naturalesa en Acció”!
Durant aquesta setmana final, ens acomiadarem del nostre estiu botànic amb un enfocament en la importància de la conservació i la responsabilitat ambiental. A través d’activitats pràctiques i educatives, aprendran com poden contribuir activament a la protecció del nostre preuat entorn natural.

Nota: L’alumnat ha de portar: una motxilla molt lleugera, calçat còmode (més ben tancat), una botella d’aigua emplenable, esmorzar, antimosquits i gorra (opcional). Si es queda a menjar, una carmanyola amb nom amb el menjar.

LOCALIZACIÓN

Jardí Botànic

Quart, 80
Valencia, Valencia 46008 España

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.