FIDO

XXXVII Concurs de Teatre Vila de Mislata

C.C. CARMEN ALBORCH. Gregori Gea, 34 (Mislata)

Trenta-set edicions compta amb orgull el concurs de teatre no professional que es celebra cada any a Mislata. Els divendres, fins a febrer, podrem veure obres com Tot s’apaga en el moment que em mires de Javier Sahuquillo, per La Col·lectiva Imaginària [7/2], Jugadors de Pau Miró, per la companyia de Carcaixent Ágora [24/1] o Divines Paraules de Valle-Inclán, a càrrec d’Arrel-Teatre [25/1]. Com sempre, el dia del lliurament de premis podrem veure el treball d’una companyia professional fora de concurs, en aquest cas, la versió de L’electe que Juli Disla ha arreglat per a L’Horta teatre, una peça còmica en un acte sobre el president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els veritables motius que l’han empès fins ací. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.