FIDO

XVI ESCENIA

CASA DE LA CULTURA DE FOIOS. Pl. d’Espanya, s/n
foios.es

Veurem cinc peces a concurs –de València, Barcelona i Madrid– al festival de teatre novell de Foios, l’Escenia. Rafa Alarcón i Jerónimo Cornelles interpreten Desde el infierno [5/7], un thriller nascut dels graners de creació d’Espacio Inestable i La Rambleta, Los Prometidos adapten al teatre els diaris d’Anaïs Nin, les novel·les de Henry Miller i la correspondència entre els dos al París d’entreguerres en l’obra Solo creo en el fuego [6/7], Viviseccionados porta una obra estrenada al Cabanyal Íntim que va passar fa uns mesos pel Carme Teatre, Fauces [12/7], un treball dividit en escenes independents que tracten l’adoració com un sentiment que uneix a les persones; Espai en construcció mostra en Si jo no hi fos [13/7] diferents concepcions de les relacions de parella i Teatre de l’Abast adapta l’obra de Shakespeare Molt de soroll per no res [14/7]. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.