VII Teatre de la Memòria

DEL DIVENDRES 11 AL DISSABTE 19/11
TEATRE PRINCIPAL. Barques, 15
LA NAU. Universitat, 2

Esta edició del cicle Teatre de la Memòria que cada any organitza l’Escalante ens porta cinc propostes que, com sempre, ens ajudaran a reconèixer-nos i aprendre sobre la nostra pròpia història i els fets que ens han portat fins ací. El primer bloc de la programació arrenca en el Teatre Principal amb Cigarreras [11], una obra ambientada en la Fábrica de Tabacos de A Coruña, just abans de la proclamació de la I República al 1873, basada en un text d’Emilia Pardo Bazán. El segon espectacle serà una peça de dansa que transmet lluita i llibertat, Entre hilos y hueso [13], amb una visió feminista i sense prejudicis. La programació continuarà en La Nau amb M.A.R. [14-15], una peça onírica que farà un recorregut per la memòria, les persones i els seus objectes. D’altra banda, Teatro de lo Inestable representarà el seu espectacle Aus Migratòries [16-17] on coneixerem la història d’Angelines, una dona que ha hagut de desplaçar-se per supervivència com fan algunes aus. I per últim, en El enterrador [18-19] veurem un actor preparant un monòleg on inclourà les seues pròpies vivències al poble, parlant sobre ell i el seu avi, però dubtant sobre quina és la vertadera realitat dels fets. G.T.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.