FIDO

VI Teatre de la Memòria

SALA MATILDE SALVADOR (La Nau). Universitat, 2

Com cada any, torna el cicle Teatre de la Memòria de Teatre Escalante, que tindrà lloc en la Sala Matilde Salvador de La Nau en aquesta edició 2021. S’han programat cinc muntatges, tots relacionats amb el nostre passat, tan important per entendre qui som i d’on venim. Arrenca el dia 9/11 amb Atocha, el revés de la luz, una peça que té com a protagonista a un dels advocats que van patir l’atemptat d’Atocha a l’any 1977, de I.N.K. Producciones. El programa continua amb Conservando memoriad’El Patio Teatro, un homenatge a les vivències dels nostres avis. Els dies 11 i 12/11 es podran veure dos muntatges valencians: la companyia de teatre de carrer Visitants representarà Maletes de terra, una premiada peça de teatre físic que recorre la nostra història a través de la veu de les dones, i CRIT presentarà la seua particular versió de la novel·la Entre visillosde Carmen Martín Gaite, anomenada La ciudad de escarcha. Els dies 13 i 14/11, Trajín Teatro tancarà el cicle amb Mauthausen. La voz de mi abuelo, un espectacle protagonitzat per la neta de Manuel Díaz, supervivent del camp de concentració nazi de Mauthausen. G.T.
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.