FIDO

Valenciana

TEATRE PRINCIPAL. Barques, 15

Valèria, Ana i Encarna se van conéixer estudiant la carrera de periodisme a principis dels anys noranta i durant un temps compartiren estils de vida, motivacions i interessos. Tanmateix, ara, els seus camins se van allunyant i cada un inicia el seu propi viatge particular: Valèria explora la seua identitat per les discoteques de la Ruta Destroy, Ana treballa per a la televisió valenciana cobrint un traumàtic crim, i Encarna dirigeix la comunicació d’un jove i prometedor polític. Valenciana són les seues històries, però també el retrat d’una societat que s’enfronta a una greu crisi econòmica i de valors precursora dels nostres temors actuals. Dirigeix Jordi Casanovas aquesta coproducció coral impulsada per l’Institut Valencià de Cultura, la Diputació i el Festival Grec de Barcelona. GEMMA SANCHIS

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.