Trilogia Xplora Teatre

DEL DIVENDRES 15/9 AL DIUMENGE 1/10
LA MÁQUINA. Padre Jofré, 7

La sala de teatre La Màquina dedica setembre al teatre social. La companyia valenciana especialitzada en teatre biogràfic Xplora Teatre representarà tres peces basades en fets reals que tenen a veure amb desaparicions, prostitució i empresonats. Mirta y el tiempo de las flores [15-17] conta la desaparició real d’una xiqueta i la lluita de la seua mare, narradora de la història, per aconseguir que el cas sense resoldre no s’oblide. Digueren els guixos [22-24] reflexiona sobre el tràfic de blanques basant-se en fets, testimonis i casos reals, i El nom de les mosques [29/9-1/10] és un monòleg basat en el testimoni escrit d’un presoner de la guerra civil espanyola a qui dona veu el seu net. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.