FIDO

Soy yo el monstruo que os habla

DISSABTE 16/12, 19.30H. 12€
LA MUTANT. Joan Verdeguer, 22

Al novembre de 2019, el filòsof Paul B. Preciado es dirigeix a 3.500 psicoanalistes amb un discurs que provocarà un terratrémol en l’audiència, publicat sota el títol Yo soy el monstruo que os habla. Arremet contra una disciplina que va a remolc de l’evolució social de les relacions de gènere i contra una psicologia normativa que, com a persona trans no binària, li considera un “malalt mental” i li diagnostica una “disfòria de gènere”. El monstre, en realitat, és el que no parla, el que és convertit en monstre pels qui parlen en el seu lloc i el constitueixen com a objecte monstruós. Al seu monòleg, Preciado inverteix la relació discursiva, la dominació en el discurs i a través d’aquest, en emancipar-se del destí habitual del “monstre”, en parlar contra els qui el condemnen. Un discurs poderós, íntim i polític, que ens fa reflexionar sobre la nostra capacitat per a acceptar el canvi social, que es pot ara reviure en l’escenari amb el propi Preciado acompanyat per Bambi, Víctor Viruta, Andy Díaz i Fabi Hernández. B.L.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.