FIDO

Shhh!

SALA RUSSAFA. Dénia, 55

Shhhh! es va estrenar en Russafa Escènica 2018, una peça curta que abordava el càncer des d’una perspectiva autobiogràfica, i es va fer amb el Premi de Dramatúrgia, alhora que va conquerir el públic. Treballada ara en format llarg, de nou ens transmet la valentia i frescor de la primera vegada. Interpretat i dirigit per la mateixa autora, Marian Villaescusa, el text no parla exactament de la malaltia, parla de com enfrontar-se davant les situacions que se’ns presenten cada dia. Com reflexionar sobre les adversitats, com prendre’s en general la vida. Sembla un tema molt seriós, però és una tragicomèdia que sobretot trasllada un missatge molt positiu. G.T.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.