Salmon fiction

SALA ULTRAMAR. Alzira, 9

Un conflicte familiar. Dos germanes. Una torna a casa, ve i se’n va quan vol. L’altra s’encarrega de cuidar el seu pare, que no pot parlar. Això també és motiu de conflicte. Encenen i apaguen una ràdio vella. Plouen salmons. Aquests son alguns dels ingredients de l’obra Salmon fiction que es va estrenar el 2019 en format curt al Cabanyal Íntim, un festival que, junt a Russafa Escènica, ha demostrat sobradament la seua vàlua en l’enriquiment del teixit escènic valencià. Moltes de les obres que s’estrenen en els dos festivals tenen una segona vida a les sales valencianes, s’estiren com un xiclet per tornar a exhibir-se, amb o sense canvis. Al març, per exemple, Sala Ultramar programa un altra proposta que també va ser estrenada al festival del Cabanyal, Odet y las otras d’Anna Albaladejo, i la Sala Russafa torna a posar en escena una peça de Russafa Escènica, Threesome de Jerónimo Cornelles. Llarga vida als festivals escènics valencians! S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.