FIDO

Salem

CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

Poques coses hi ha més importants que l’habitatge, per això és un dret reconegut en la nostra intocable Constitució, però s’ha convertit en un autèntic privilegi, sobretot a les ciutats. No obstant això, no pengen banderes dels balcons reclamant la desfeta de la bombolla immobiliària, la paralització dels desnonaments o la regulació del lloguer. A l’estat espanyol s’han produït un milió de desnonaments des del 2008 (el País Valencià és la tercera comunitat en el rànquing, per davant de Madrid), mentre els poders executiu, judicial i econòmic s’asseuen còmodes en la complaença i els mitjans de comunicació no fan massa sang. Són diversos grups de resistència els que, des de la seua forma d’entendre el problema (okupacions, manifestacions, solidaritat veïnal, plataformes contra els desnonaments…) tracten d’afrontar la situació sense embuts, amb acció. Es desplega davant nostre un camp de batalla on sovint és difícil distingir els bàndols, on el foc amic en massa ocasions mata més i amb més dolor. D’aquest plantejament naix Salem, la nova producció de la companyia valenciana Indecents nascuda d’una Residència de Creació Carme Teatre. Ha escrit i dirigit la peça Isabel Martí, dramaturga que ja va tractar el tema com ajudant de direcció en l’obra Ingovernables d’Atiro Hecho. En aquest cas, són diverses les preguntes vitals que floten al rerefons: Estes són les ciutats on volem viure? Estos són els paradisos que ens han fet abandonar els pobles on vàrem nàixer? Pot créixer alguna cosa bona a l’asfalt de la ciutat? AU
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.