RUSSAFA ESCÈNICA 2016

DEL VIERNES 15 AL DOMINGO 25/9

russafaescenica.com

Russafa Escènca no és un festival de barriada; Russafa escènica ja és un FESTIVAL, amb majúscules, que proposa un nou model per a la gestió, producció, exhibició i consum de les arts escèniques a la nostra ciutat. De nou, tallers, galeries, estudis i botigues de Russafa obrin les portes a un certamen que, de bon començament ja prometia. Cadascun d’aquests espais dóna cabuda a les “pors” que constitueixen el lema conductor de les vint-i-tres peces que es presenten en aquesta sisena edició, entre vivers (espectacles de vint-i-cinc minuts de durada), boscos (peces d’una hora de durada) i l’hivernacle, la producció pròpia del festival que sorgeix d’un taller de creació i recerca amb alumnes d’escoles d’interpretació valencianes. Pel que fa als formats, repeteixen teatre textual, dansa, titelles, performance, circ i música en directe, i s’hi incorporen propostes adaptades per a persones amb discapacitat visual. València està feliç d’acollir de nou aquest certamen que omplirà de teatre el quarter de Russafa i que oferirà propostes per a tots els gustos i butxaques. GLORIA POZUELO
+info

También te puede interesar…

Família normal

DISSABTE 22/6, 20H. 10€
Els dubtes de dos germanes sobre si vendre o no la seua casa de tota la vida a una gran multinacional especuladora.

Mírala cara a cara

DEL JUEVES 13 AL DOMINGO 23/6
Partiendo del interés que les despierta la sevillana como manifestación folclórica popular y lúdica, Colectivo Sin Par propone un acercamiento a la danza contemporánea.

VII Contorsions

DEL JUEVES 13 AL DOMINGO 16/6
Acrobacias, malabares, clown… ¡El circo ha llegado a la ciudad!

La odisea de aquellas vidas

DEL JUEVES 6 AL DOMINGO 16/6
Centrándose en los desesperados caminos que los migrantes emprenden en busca de una vida mejor, esta obra pone el foco en la trágica travesía del desierto de Túnez.

Valparaíso

DEL JUEVES 6 AL DOMINGO 9/6
El conflicto que conllevan las posiciones enfrentadas en la sociedad y en los individuos en cuanto se establecen relaciones e interdependencias.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.