Parxís

DEL DIVENDRES 6 AL DIUMENGE 22/10
TEATRO CÍRCULO. Prudencia Alcon i Mateu, 3

Tomàs Verdú signa aquest Parxís nascut d’una residència de creació al Teatro Círculo. La idea naix del seus records jugant amb sis anys al parxís amb la iaia, quan se li despertaven les ànsies per guanyar-li a qualsevol preu. Partint d’aquest record llunyà, Verdú aprofundeix en eixe espai que existeix entre la infantesa i la independència total com a adult, un estatus en perill de desaparèixer dins de les classes treballadores precàries que troben molt complicada l’emancipació. Personatges que juguen com poden dins d’una partida trucada tracten, amb acidesa i humor, temes com la competitivitat, l’avorriment, l’estrès, la violència i eixa necessitat tan capitalista de sentir-se productiu en tot moment. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.