FIDO

Aquí, siempre

DEL DIVENDRES 28 AL DIUMENGE 30/1
CARME TEATRE. Gregori Gea, 6

Poliana Lima arriba al Carme Teatre per capgirar eixa dansa regnant en què només participen cossos tersos i definits, cares joves i lluentes. La coreògrafa i ballarina brasilera va ser artista associada en el teatre Conde Duque de Madrid entre el anys 2018 i 2020 i allí va desenvolupar en el seu projecte coreogràfic-documental Aquí, siempre. Es tracta d’una peça de dansa intergeneracional interpretada per quatre ballarines —cinquanta anys de diferència entre la més jove i la més major— que reflexiona sobre el pas del temps a través dels seus cossos, moviments i biografies. La dansa dialoga amb el cinema documental per parlar de quatre dones, quatre edats i quatre moments vitals. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.