Maremar

TEATRE PRINCIPAL. Barques, 15

Una xiqueta en un camp de refugiats plora desconsoladament perquè ha perdut als seus pares quan es troba amb un personatge fantàstic que li consola contant-li la història de Pèricles. Pèricles, príncep de Tir de William Shakespeare conta una successió d’aventures increïbles que comencen quan l’heroi Pèricles perd la seva dona Thaïsa després del naixement de la seva filla Marina en un vaixell enmig del mar davant de Grècia. L’adaptació de Dagoll Dagom es completa amb les cançons de Lluís Llach. Paraules, danses i cançons que ens parlen d’una aventura de fa milers d’anys però que podem veure també hui en tota la seva cruesa al Mediterrani. INÉS LUJÁN

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.