FIDO

Les tres germanes

TEATRE MICALET. Guillem de Castro, 73

La Companyia Teatre Micalet estrena Les tres germanes, la producció pròpia número 35, escrita pel dramaturg rus Txèkhov, del qual també ha portat a escena El jardí dels cirerers amb què guanyà el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2019. Un panorama trist i demolidor recorre la vida d’aquestes tres germanes, immerses en la mediocritat i en la decadència de les classes privilegiades en la Rússia rural del segle XIX. L’única esperança de fugir d’aquest ambient apàtic és instal·lar-se a Moscou. Tota una reflexió profunda sobre l’existència humana interpretada per Pilar Almeria, Enric Juezas, Pepa Juan, Héctor Fuster i molts altres actors de renom. ASSUMPTA TAMARIT
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.