FIDO

La vida inventada de Godofredo Villa

TEATRE TALIA. Cavallers, 31 

La vida de Godofredo no ha sigut fàcil: de xiquet va ser evacuat a França durant la Guerra Civil, amb 17 anys va lluitar en la resistència contra els nazis en la Segona Guerra Mundial, i vivia en Oran quan començà la guerra d’independència d’Argèlia. Ha sobreviscut a tres guerres, però és, als seus 89 anys, quan creu enfrontar-se al moment més complicat de la seua existència: un acte social en el qual serà homenatjat. La vida inventada de Godofredo Villa combina el biodrama amb la història del segle XX que avança entre la realitat i la ficció. La seua autora, Sònia Alejo, va conèixer a Godofredo per casualitat, però a partir d’eixe moment va saber que havia d’escriure i contar la seua història. El seu guió va ser finalista en la modalitat de Millor Text en els Premis de les Arts Escèniques de l’IVC al 2019 i va obtindre el Premi de la Crítica Valenciana en 2018. GEMMA SANCHIS 

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.