FIDO

La vaca que riu

ESPACIO INESTABLE. Aparisi i Guijarro, 7

Després de l’estrena en gran de l’obra Els nostres al Teatre Principal de València, Patricia Pardo reprén les xicotetes dimensions: de sala, elenc i pressupost. Però no abandona la temàtica social. La vaca que riu s’endinsa en la capacitat torturadora de l’ésser humà, que es veu potenciada des de posicions de poder i control, i la contraposa a la capacitat de cura. Tortura, maltractament i mort front a delicadesa, fragilitat i amor, amb el seu llenguatge inconfusible barreja d’acrobàcia, dansa i clown capaç de traure de l’espectador un somriure amarg. Aquesta volta hi haurà menys paraula i més clown gestual que en treballs anteriors, però el mateix recurs a la hipèrbole per fer metàfora. Una aposta segura. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.