La netejadora de sang

TEATRO CÍRCULO. Prudenci Alcón i Mateu, 3

Francachela Teatre ens ha parlat al passat de la precarietat econòmica i emocional en la qual vivim (Fast money), de la “intimitat” que es va crear entre dos personatges històrics tan antagonistes com Primo de Rivera i Lorca (José Antonio i Federico), o de les tribulacions dels veïns del Cabanyal una vegada l’amenaça de destrucció del barri va desaparèixer (I tornarem a sopar al carrer). En La netejadora de sang no hi ha temps per a tribulacions, què no faria una mare per salvar el seu fill? Netejar unes taques de sang? Només això? Aigua oxigenada, bicarbonat i aigua freda, no quedarà ni rastre. Però sí, en el fons sí que hi ha pesar. Ella a eixa xica la volia com a una nora… AU
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.