La isla del aire

DEL DIMECRES 21 AL DIUMENGE 25/2
TEATRO OLYMPIA. Sant Vicent, 44

La gran dama del teatre Núria Espert s’acomiada dels escenaris amb La isla del aire, només per això ja paga la pena comprar l’entrada de l’espectacle. Diu adéu amb una obra que naix del dol viscut per l’autor del text, Alejandro Palomas, en perdre a sa mare. “Açò no és teatre —diu ell—. És tot l’amor que només ens atrevim a reconèixer quan les llums s’apaguen”. A Menorca, una família de cinc dones guiades per la vella Mencía (la matriarca), s’endinsen en un viatge a la Isla del aire. Amb la desapareguda Helena (la neta gran) ben present, la Mencía obligarà a filles i netes a enfrontar-se als secrets que oculten. Mario Gas a la direcció i, junt a l’Espert, actrius de la talla de Vicky Peña. Quasi res! AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.