La gaviota

TEATRE PRINCIPAL. Barques, 15

Àlex Rigola fa doblet en desembre als teatres valencians. El TEM ens acosta la reflexió escènica del dramaturg català sobre la mort [+] i l’Institut Valencià de Cultura programa aquesta versió lliure del famós text d’Anton Txèkhov, La gaviota. No és la primera volta que l’innovador i atrevit Rigola juga amb el treball de l’autor rus, de fet, a València poguérem veure la sorprenent Vania (Escenas de la vida) amb Ariadna Gil i Irene Escolar, que repeteix en La gaviota, obra teatral en quatre actes centrada en els conflictes romàntics i artístics de quatre personatges. En la versió que gaudirem al Principal, actors i dramaturgs, vestits amb la seua pròpia roba i sense cap intenció de simular que són russos del segle XIX, parlen sobre l’escenari sobre els seus desitjos i el seu amor pel teatre. AU
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.