La casa del dolor

DEL DIVENDRES 11 AL DIUMENGE 13/3
TEATRE PRINCIPAL. Barques, 15

El Principal acull una producció del Teatre Nacional de Catalunya amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), i autoria i direcció de Víctor Sánchez Rodríguez, qui presenta la fotografia d’una trobada familiar inicialment gojosa per rebre a Juli, que ha acabat la carrera de piano. Açò, no obstant, només és el gallet que activarà una situació col·lectiva de la família molt diferent (perquè Juli no es presenta a la reunió), i també de cadascun dels seus membres. Emergiran els fantasmes que oprimeixen les vides a priori normalitzades d’aquesta família. Amb altres textos de Víctor Sánchez que ens venen al cap (com Una vez, una casa), pronostiquem que de segur l’espectador rebrà la seua dosi d’inquietud i sorpresa. SERGIO BELLO

También te puede interesar…

Afanador

DEL DIJOUS 27 AL DIUMENGE  30/6
Afanador s’inspira en l’imaginari de Ruven Afanador, un fotògraf colombià que es va enamorar d’Andalusia i del flamenc.

Família normal

DISSABTE 22/6, 20H. 10€
Els dubtes de dos germanes sobre si vendre o no la seua casa de tota la vida a una gran multinacional especuladora.

Mírala cara a cara

DEL JUEVES 13 AL DOMINGO 23/6
Partiendo del interés que les despierta la sevillana como manifestación folclórica popular y lúdica, Colectivo Sin Par propone un acercamiento a la danza contemporánea.

La odisea de aquellas vidas

DEL JUEVES 6 AL DOMINGO 16/6
Centrándose en los desesperados caminos que los migrantes emprenden en busca de una vida mejor, esta obra pone el foco en la trágica travesía del desierto de Túnez.

Valparaíso

DEL JUEVES 6 AL DOMINGO 9/6
El conflicto que conllevan las posiciones enfrentadas en la sociedad y en los individuos en cuanto se establecen relaciones e interdependencias.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.