FIDO

LA CAPILLA DE LOS NIÑOS

SALA OFF. Túria, 47

Perros Daneses, una de les companyies valencianes més innovadores del panorama actual, torna a València amb La capilla de los niños després d’estrenar-la en Tercera Setmana i passejar-la per diferents punts de la nostra geografia. L’obra investiga els límits del teatre i la narració, i viatja entre allò teatral i allò cinematogràfic, la memòria col·lectiva i la individual. Javier, un dramaturg, vol escriure una comèdia sobre la teleporqueria i acaba investigant l’assassinat de les xiquetes d’Alcàsser. Un viatge a la memòria recent barrejat amb vivències reals i altres tantes de ficció. Candidata a millor actriu i millor direcció en els pròxims premis MAX. INÉS LUJÁN

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.