I tornarem a sopar al carrer

TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

El Teatre Rialto canvia d’aires i es converteix aquesta temporada en un centre que programa produccions pròpies durant tot l’any. La pionera serà I tornarem a sopar al carrer, la primera producció pròpia del festival Cabanyal Íntim que va prendre forma a partir de les converses entres els autors, Xavier Puchades i Begoña Tena, i els veïns del barri. La peça col·laborativa va suposar una novetat dins del festival perquè no es va representar dins d’una casa, sinó al Teatre El Musical, i ara escapa del barri que l’ha inspirat i l’ha vist nàixer per acomodar-se a la plaça de l’Ajuntament. Una obra de teatre que ret homenatge a la gent amb orgull de poble que va lluitar i resistir molts anys contra la voracitat especulativa i hui pot tornar a sopar al carrer. S.M.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.