FIDO

Hipocondriart

TEATRE MICALET. Guillem de Castro, 73

Dos homes contemplen un quadre en la sala d’exposicions d’un museu: es tracta d’una vagina gegant ambmotius bucòlics i abstractes, plena de significats ocults per descobrir. A mesura que avança la relació entre els dos personatges se destapen les intencions fatalistes d’un d’ells. Borja López Collado va guanyar el IV Torneig de Dramatúrgia Valenciana en 2020 amb la versió breu d’Hipocondriart, l’avantsala d’aquesta peçamés extensa que ara s’estrena en el Teatre Micalet. Tragicomèdia irreverent en la qual tres impressionants actors com Carles Sanjaime, Gloria Román i Bruno Tamarit ens enfronten a una realitat extremadament individualista a través de l’art. GLORIA POZUELO
+entrades

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.