FIDO

Estimats pares

FINS EL DIUMENGE 27/11
TEATRE MICALET. Guillem de Castro, 73

Sembla evident que al Teatre Micalet li funcionen les comèdies que giren al voltant de la família. Ho demostra any rere any reposant al desembre la comèdia nadalenca Nadal a casa Els Cupiello (tornarà a estar en cartell enguany per als més ressagats) i adaptant ara la comèdia francesa Chers parents d’Emmanuel i Armelle Patron, una visió molt lúdica sobre les relacions familiars i els conflictes generacionals. Tot un èxit a França. És la primera volta que es tradueix a l’Estat espanyol i ho fa la Companyia Teatre Micalet en la seua 38a producció pròpia des que el projecte començara a rodar al 1995. A Estimats pares, Pilar Almeria i Enric Juezas han d’anunciar-los una cosa molt important als seus tres fills —Pere (Toni Agustí), Juli (Manuel Canchal) i Lluïsa (Laura Romero)— que canviarà les seues vides de dalt a baix. Una obra plena de girs que manté el suspens fins al final tractant temes com l’educació dels fills, l’amor, els diners i les contradiccions pròpies de l’ésser humà perquè ens puguem riure ben a gust de nosaltres mateixos. AU

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.