Elektra

P. ARTS. Professor López Piñero, 1

El director d’escena canadenc Robert Carsen debutarà a València amb la producció més aclamada de tota la seua carrera. Si poder gaudir d’un dels més grans noms de l’òpera no fóra suficient alicient, hi ha uns quants més. Poder delectar-se amb una de las millors obres del repertori líric alemany o veure, i sobretot escoltar, un duel entre tres de les millors veus femenines dels últims anys gràcies a un trío protagonista de luxe. La soprano sueca Irene Theorin, la veterana Doris Soffel i, tancant el trident, Sara Jakubiak. Un plaer per als oïts serà aquesta Elektra de Richard Strauss dirigida amb mestria pel director alemanyMarc Albrecht. MARCOS MOLINERO

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.