FIDO

El testament de Maria

TEATRE MICALET. Guillem de castro, 73 

En El testament de Maria veiem la faceta més humana i més moral d’aquest personatge bíblic que sempre ha estat en un segon pla, però que hui en dia representa la figura d’una dona forta i amb una personalitat ferma. Tots els records es presenten des d’un punt de vista melancòlic, però al mateix temps des de la incomprensió i, com no, des del misteri d’una època convulsa que va culminar en una tragèdia per a la història de la humanitat. Maria de Natzaret passa els darrers anys de la seua vida a Efes on finalment sent la necessitat de confessar a la deessa Àrtemis el dolor d’una mare que no podrà deixar de patir pel pes de tot allò que no va fer. ASSUMPTA TAMARIT 

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.