FIDO

El muro

TEATRE PRINCIPAL. Barques, 15

A propòsit de l’obra The Wall de Pink Floyd, La Teta Calva ens posa damunt la taula un musical, retrat còmic de la realitat tan visceral com encertat, tan apocalíptic com reflexiu (certament molt en l’onada de la premiada Síndrhomo) i tan audaç en la seua catarsi com necessària, en l’actualitat, en molts dels perfils personals que se desdibuixen lànguidament en la nostra societat. Com de diferents hagueren sigut algunes de les nostres vides de no haver-nos topat, indolents, amb aqueix mur emocional i psicològic, però també social i autoritari, sent part d’ell, sent ladrillos! Merce Tienda i Leo de Bari –habituals en les propostes dramatúrgiques de María Cárdenas i Xavo Giménez– compten també en aquesta ocasió amb Carles Chiner, qui a més ha compost la música original, com ja va fer per a la coral i magnífica Les Aventures de T. Sawyer. Escenes protagonitzades per un caçador castís i poeta, un cantant de bodes, un heavy metal, una dona de la neteja transsexual i de Rosi, que és l’eix narratiu d’aquesta història, l’encreuament de la qual es resumeix en derrocar aqueix simbòlic mur, escalar-lo o vore’l envellir. De segur ens provocarà sense deixar-nos indiferents, o almenys això volem. Per això anem al teatre. SERGIO BELLO

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.