FIDO

El bufó de la reina

TEATRE

DEL DIVENDRES 29/4 AL DIUMENGE 1/5
SALA RUSSAFA. Dénia ,55

Entre melodies en directe de tall renaixentista amb llaüt i viola (Capella dels Ministrers), es recrea a l’escenari el canonge Ester, personatge bufonesc de l’obra El Cortesà. Escrita el 1561 per l’autor valencià Lluís Milà, qui va regentar ambients palatins del segle XVI, per indagar en la figura arquetípica del bufó: referent durant segles de superstició, companyia i humor, però també objecte de mofa i protecció. Toni Aparisi i Carles Magraner són els ordidors d’El bufó de la reina, una proposta que barreja arts com la música, la dansa i la dramatúrgia, fent-se càrrec de les direccions escènica, musical i coreogràfica, amb Vicent Josep Escartí com autor del text i Licanus com artífex del vestuari. SERGIO BELLO

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.