Diktat

SALA RUSSAFA. Dénia, 55

Després de la I Guerra Mundial, Alemanya va utilitzar la paraula “diktat” para definir el Tractat de Versalles, considerat una imposició de mesures sense negociació. En l’obra Diktat, trobem també una guerra com a teló de fons; una guerra entre bàndols però, sobretot, una guerra entre germans. Després d’un exili de 25 anys, dos germanastres s’enfronten defensant diferents interessos polítics. Havent patit la brutalitat d’un segrest i les amenaces d’un fratricidi, se va desvelant el seu intent desesperat per comunicar-se. La seua realitat és indeterminada, és metàfora de la situació de molts països del nostre món actual, víctimes d’un nacionalisme excloent que impedeix la convivència. GEMMA SANCHIS

También te puede interesar…

Cucaracha con paisaje de fondo

VIERNES 29/11, 20.30H. 22/27€
La trama se desarrolla en un balneario para mujeres estériles que recibe la visita de un indeseable dispuesto a trastocar la calma propia del lugar.

Adolescència infinita

DEL DISSABTE 23/11 AL DIUMENGE 1/12
El Pont Flotant parla sobre l’adolescència: tan avorrida i divertida, tan apàtica i tan passional, tan compromesa i tan indiferent.

Esperando a Godot

DEL JUEVES 21 AL DOMINGO 24/11
La compañía andaluza Atalaya aborda por primera vez una obra del máximo referente del teatro del absurdo, Samuel Becket.

Sobre las hojas de hierba

SÁBADO 16 Y DOMINGO 17/11
Juan Diego Botto y Nur Levi, junto con Alejandro Pelayo (Marlango) al piano, suben al escenario la poesía de Walt Whitman.

Platea

SÁBADO 16/11, 19.30H. 10€
Dios será el maestro de ceremonias que de la bienvenida a los cuerpos que llegan al limbo, una mesa de banquete en medio de un paisaje de marismas.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.