FIDO

Descarados

DEL DIMECRES 28/4 AL DIUMENGE 5/6
TEATRE TALIA. Cavallers, 31

Descarados, la nova producció de L’Om Imprebís i Olympia Metropolitana, és una versió molt nostra de l’obra de Dario Fo Claxon, trombette e perachi, un autèntic homenatge al dramaturg italià en el 25 aniversari de ser guardonat amb el Premi Nobel de Literatura. A partir de la confusió que es genera en el segrest d’una alta personalitat de la societat espanyola esclata la comèdia al temps que queden al descobert els escàndols de la política, els jutges, les empreses, la policia i les clavegueres de l’Estat. Lola Moltó, Rafa Alarcón, Carles Montoliu i Carles Castillo, actors i actrius que participaren en l’exitosa Pels pèls, repeteixen en aquesta nova i original sàtira que ens farà riure d’allò més bé! ASSUMPTA TAMARIT

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.