Carmen

P. ARTS. Professor Lopez Piñero, 1

La Compañía Nacional de Danza (CND) ve a mostrar-nos la seua renovació del repertori clàssic de dansa contemporània. Carmen, de Georges Bizet, és una obra amb una forta i marcada essència pàtria sobre una dona lliure que pren les seues decisions encara que no siguen acceptades per la societat masclista. El coreògraf suec Johan Inger ha volgut allunyar la peça del paradigma clàssic, descontextualitzant primer l’enfocament, que ara naix de la mirada d’un xiquet que no figura, ni en l’obra original de Mérimée, ni en la de Bizet i, en segon lloc, netejant l’escenografia i el vestuari dels arrels de la història original. Es manté alguna reminiscència, però, tan subtil, que la trama podria estar desenvolupant-se en qualsevol lloc. COVADONGA V.B.

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.