Bésame 2.0

DEL DIJOUS 12 AL DIUMENGE 15/5
TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

Bésame 2.0 teatre i dansa contra la violència de gènere és una autèntica miscel·lània de gèneres i sentiments. Ací trobarem teatre i dansa, comèdia i tragèdia, castellà i valencià, i tot tipus de llenguatge corporal per aconseguir sensibilitzar a un públic, especialment jove, sobre la necessitat de lluitar contra la violència de gènere. Aquesta proposta escènica dirigida per l’actriu i ballarina Pepa Cases es presenta de manera intimista i propera a través d’un taller didàctic basat en la prevenció de la violència que conclou amb una tertúlia. L’espectacle original era una peça breu de dansa, Bésame…. hasta que la muerte nos separe,que va anar evolucionant fins convertir-se en allò que serà al Rialto. Així, text i dansa s’uneixen per a conscienciar els adolescents contra les agressions. ASSUMPTA TAMARIT

También te puede interesar…

Afanador

DEL DIJOUS 27 AL DIUMENGE  30/6
Afanador s’inspira en l’imaginari de Ruven Afanador, un fotògraf colombià que es va enamorar d’Andalusia i del flamenc.

Família normal

DISSABTE 22/6, 20H. 10€
Els dubtes de dos germanes sobre si vendre o no la seua casa de tota la vida a una gran multinacional especuladora.

Mírala cara a cara

DEL JUEVES 13 AL DOMINGO 23/6
Partiendo del interés que les despierta la sevillana como manifestación folclórica popular y lúdica, Colectivo Sin Par propone un acercamiento a la danza contemporánea.

La odisea de aquellas vidas

DEL JUEVES 6 AL DOMINGO 16/6
Centrándose en los desesperados caminos que los migrantes emprenden en busca de una vida mejor, esta obra pone el foco en la trágica travesía del desierto de Túnez.

Valparaíso

DEL JUEVES 6 AL DOMINGO 9/6
El conflicto que conllevan las posiciones enfrentadas en la sociedad y en los individuos en cuanto se establecen relaciones e interdependencias.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.