FIDO

Alexandria

TEATRE RIALTO. Pl. Ajuntament, 17

L’Institut Valencià de Cultura s’atreveix a abordar un tema tan d’actualitat com a polèmic: la identitat digital. Aquest text de Mertxe Aguilar i Guadalupe Sáez ens planteja la problemàtica en la qual vivim diàriament però no volem adonar-nos: qui maneja totes les dades personals que bolquem gratuïtament a la xarxa? La informació personalitzada, qui decideix quinaés adequada per a mi?  Si Alexandria era la base de dades més gran del món antic, Google és l’Alexandria moderna? Hem de permetre que hosigui? Moltes qüestions a resoldre tant en l’escenari com  a la nostra vida personal: el conflicte està ací i nosaltres som els protagonistes. INÉS LUJÁN

También te puede interesar…

Regala’m esta nit

DEL DIMECRES 29/5 AL DIUMENGE 16/6
25 anys després de l’estrena de Mandíbula afilada, Albena Teatre presenta la continuació de la història.

David

DEL DIJOUS 30/5 AL DIUMENGE 2/6
Si ve firmada per Hongaresa Teatre, l’autor és Paco Zarzoso i interpreten Enric Juezas i Àngel Fígols, cal parar-li atenció a aquesta obra.

Mágica y elástica

VIERNES 24 Y SÁBADO 25/5, 19.30H. 10€
Un musical deconstruído que explora, poniendo al cuerpo en el centro, como trabajan juntos el sonido, el movimiento y la imagen.

La invasión de los bárbaros

DEL JUEVES 23 AL DOMINGO 26/5
La Sala Russafa recupera la peculiar mirada de Chema Cardeña sobre la Guerra Civil en una obra que se despide para siempre.

Infinita

DEL DIJOUS 23 AL DIUMENGE 26/5
Begoña Tena ens parla en Infinita de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.